GASTENWIFI VOOR STEDEN EN GEMEENTEN

Stel dat u alle bezoekers van uw stad of gemeente een uitstekende WiFi verbinding kunt bieden op openbare plaatsen en u tegelijkertijd meer te weten kunt komen over hen zodat u activiteiten en diensten nog beter kunt afstemmen op de wensen van de bezoekers van uw stad of gemeente. Socialspot zorgt ervoor dat u een echte ‘smart city’ kunt worden waarbij verstedelijking & digitalisering samenkomen. Klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

Gasten Wifi

Snel en eenvoudig bezoekers toegang geven tot een gepersonaliseerd netwerk op openbare plaatsen in uw stad of gemeente

Social media

Meer online aanwezigheid verwezenlijken door meer facebook likes, Twitter volgers, Tripadvisor recensies etc te genereren wat uiteindelijk bijdraagt aan de bekendheid van stad of gemeente

Analyse klanten

Meer inzicht te krijgen in de profielen van de bezoekers doordat SocialSpot gebruikersdata analyseert en samenbrengt tot slimme inzichten zo kunt u bv. ook zien men zich door uw stad of gemeente ‘beweegt’ op basis van heatmaps, openingstijden of activiteiten afstemmen op de voorkeuren van de bezoekers, etc.

Marketingacties

Specifiek in te spelen op de bezoekersprofielen met bv. acties, coupons, mailings, loyaliteitsprogramma’s etc. door de verkregen inzichten. Zo kunt u bijvoorbeeld op basis van location services een specifieke aanbieding doen wanneer een bezoeker een bepaald museum passeert.

WiFi4EU: Tot 15 000 € subsidies

Europa wilt gratis WiFi promoten in steden en gemeenten. Hierdoor biedt Europa iedereen de kans om zich in te schrijven en gebruik te maken van deze subsidies. Snel zijn is de boodschap want het principe First-Come, First-serve is geldig.

wifi4eu

Verzamel klantdata
en analyseer deze data

wifi_socialspot

Socialspot zorgt voor slimme inzichten

Meer bezoekers

U biedt een stabiel draadloos netwerk aan en te gelijk kan u nuttige informatie (stadkaart, website vvv,...) aanbieden op ons online platform

Bekijk de flow

De beweging (flow) van de bezoekers van uw gemeente of stad verder in kaart brengen.

Snel terug verdiend

Investering in Socialspot eenvoudig terugverdienen door bv. winkeliers advertentieruimte / marketingcampagnes aan te bieden via het Socialspot platform.

Verzamel klantdata

Verkrijg klantengegevens die u weer kan gebruiken voor mailings. Ook kan u een analyse maken van uw klanten (leeftijdsgroepen, geslacht, interesses,...)

Interesse?

Bel ons gerust op:+32 (3) 369 03 08

Socialspot biedt zoveel meer dan alléén maar een WiFi netwerk. Meer te weten komen over de mogelijkheden van Socialspot en het marketing platform? Neem vrijblijvend contact met ons via….

Contactgegevens Socialspot

Copyrights