GASTENWIFI VOOR DE RETAIL

Uw rol als retailer verandert stilaan. Zo wordt uw winkel steeds meer een showroom en verwachten klanten een hoge servicegraad. Zou het niet handig zijn als u op basis van klantinformatie de routing in uw winkel kunt optimaliseren of analyseren hoeveel passanten er daadwerkelijk uw winkel binnenkomen?

Gasten Wifi

Snel en eenvoudig uw gasten toegang geven tot een gepersonaliseerd draadloos netwerk van uw winkel

Social media

Meer online aanwezigheid te verwezenlijken door meer Facebook likes,  etc te genereren wat uiteindelijk bijdraagt aan de bekendheid van uw winkel;

Analyse klanten

Meer inzicht te krijgen in de profielen van de bezoekers doordat SocialSpot klantdata analyseert en samenbrengt tot slimme inzichten. Ook kan u de flow van uw bezoekers volgen doormiddel van heatmaps.

Marketingacties

Specifiek in te spelen op de klantprofielen met bv. acties, coupons, mailings, loyaliteitsprogramma’s etc. door de verkregen inzichten. Online retargeten via Facebook Pixel / Google Tag

Verzamel klantdata
en analyseer deze data

wifi_socialspot

Socialspot zorgt voor slimme inzichten

Integratie

Wij kunnen een integratie op maat maken met uw huidige CRM, Nieuwsbrief programma of klantenkaart software.

 
 

Bekijk de flow

Zien hoe de bezoekers zich door uw winkel ‘bewegen’ en ‘verplaatsen’ op basis van heatmaps.

Marketing op maat

Socialspot zorgt ervoor dat u meer inzicht krijgt in de profielen van uw klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld bepaalde producten onder de aandacht brengen op basis van bv. plaats in de winkel, geslacht, leeftijd, interesse, etc.

Verzamel klantdata

Verkrijg klantengegevens die u weer kan gebruiken voor mailings. Ook kan u een analyse maken van uw klanten (leeftijdsgroepen, geslacht, interesses,...)

Interesse?

Bel ons gerust op:+32 (3) 369 03 08

Socialspot biedt zoveel meer dan alléén maar een WiFi netwerk. Meer te weten komen over de mogelijkheden van Socialspot en het marketing platform? Neem vrijblijvend contact met ons via….

Contactgegevens Socialspot

Copyrights