GASTENWIFI VOOR VAKANTIE- EN RECREATIEPARKEN

Wilt u de bezoekers van uw park(en) voorzien van een goede WiFi connectie en tegelijkertijd wilt u meer te weten komen over hen zodat u ze gericht kunt benaderen met relevante marketingacties?

Gasten Wifi

Snel en eenvoudig uw bezoekers toegang geven tot een gepersonaliseerd gastnetwerk doorheen het hele park

Social media

Meer online aanwezigheid te verwezenlijken door meer Facebook likes,  etc te genereren wat uiteindelijk bijdraagt aan de bekendheid van uw vakantiepark(en) of camping(s)

Analyse klanten

Meer inzicht te krijgen in de profielen van de bezoekers doordat SocialSpot klantdata analyseert en samenbrengt tot slimme inzichten. Ook kan u de flow van uw bezoekers volgen doormiddel van heatmaps.

Marketingacties

Specifiek in te spelen op de klantprofielen met bv. acties, coupons, mailings, loyaliteitsprogramma’s etc. door de verkregen inzichten.

Verzamel klantdata
en analyseer deze data

wifi_socialspot

Socialspot zorgt voor slimme inzichten

Tripadvisor

Krijg veel meer klanten door extra Tripadvisor recensies. Na hun bezoek stuurt u automatisch een mailing met de vraag voor een Tripadvisor recensie.
 

Bekijk de flow

Zien hoe de bezoekers zich op uw park/camping ‘bewegen’ en ‘verplaatsen’ op basis van heatmaps.

Marketing op maat

Verschillende producten onder de aandacht kunt brengen op basis van bv. weercondities, geslacht, leeftijd, interesse, etc.

Verzamel klantendata

Verkrijg klantengegevens die u weer kan gebruiken voor mailings. Ook kan u een analyse maken van uw klanten (leeftijdsgroepen, geslacht, interesses,...)

Interesse?

Bel ons gerust op:+32 (3) 369 03 08

Socialspot biedt zoveel meer dan alléén maar een WiFi netwerk. Meer te weten komen over de mogelijkheden van Socialspot en het marketing platform? Neem vrijblijvend contact met ons via….

Contactgegevens Socialspot

Copyrights