Smart WiFi als winstgevende leadmachine

 

Weet je wat jouw klanten echt belangrijk vinden?

Als je in de horeca werkt dan zal je het waarschijnlijk wel doorhebben: volgens een onderzoek van hotels.com is gratis WiFi de belangrijkste factor bij het zoeken naar een hotelkamer. Gasten die een hotel zoeken en niet kunnen kiezen, zullen jouw hotel vaker kiezen als deze wél goede WiFi heeft. 61% van de mensen zoekt in een restaurant als eerste naar de WiFi en ook in pretparken, winkels en steden wordt verwacht dat de WiFi goed werkt.

Dit gebeurt in een tijd dat gepersonaliseerde marketing ook een ‘must’ is. Klanten verwachten een persoonlijke benadering en aanbiedingen die passen bij zijn of haar wensen. Steeds meer bedrijven komen tot de conclusie dat je klanten niet meer op één hoop kan gooien maar dat een persoonlijke benadering de sleutel is tot tevreden klanten en meer omzet.

Daarom heeft Socialspot persoonlijke marketing en WiFi samengepakt en helpen we bedrijven met één van de marketing-oplossingen van nu: WiFi-marketing.


Hoe werkt dat dan, persoonlijke marketing via WiFi?

Met Socialspot verzamel je gemakkelijk klantdata, verkrijg je klantinzicht en kan je vervolgens gerichte en persoonlijke marketing-acties opzetten. Je gebruikt hiervoor specifieke informatie van de klant zoals het geslacht, de leeftijd of verjaardag. Je kan ook de omgevingsfactoren gebruiken door in te spelen op het weer of de locatie. Op deze manier ontvangt de klant alleen aanbiedingen / producten die interessant voor hem of haar zijn. Zo geef je jouw klanten persoonlijke aandacht op een manier die niet onnodig veel tijd en geld kost. Nog beter: op een manier die je zelfs geld kan opleveren.


Laat je social media kanalen groeien zonder extra tijd en energie

Met Socialspot kan je klanten bij registratie voor de gratis WiFi vragen om eerst de Facebookpagina van je bedrijf te liken, de Twitter-pagina te volgen of (heel handig om nieuwe klanten te trekken) om een Tripadvisor review te vragen. Er kan

automatisch een mail worden gestuurd na het inloggen met de vraag om een review achter te laten. Zo komt je bedrijf hoger in Tripadvisor te staan en zullen klanten vaker op jouw bedrijf klikken. Er is zelfs de mogelijkheid om het crm of het nieuwsbrief-programma van jouw bedrijf te koppelen aan de gegevens die wij verzamelen. Zo verstuur je nog gemakkelijker gepersonaliseerde mailings.


Optimalisatie van je winkel

Voor winkels is er nog een top-feature. Je kan je zaak optimaliseren en aanpassen aan de wensen van jouw klanten omdat je kan zien hoe mensen zich verplaatsen.

Stel: je hebt een winkel en hebt net de etalage en inrichting vernieuwd. Met Socialspot kan je niet alleen meten of er nu echt meer bezoekers binnen komen door de nieuwe etalage maar zelfs waar in de winkel je bezoekers stoppen en waar ze doorlopen. Zo kan je heel gericht kijken welke plekken / producten in je winkel veel aanloop hebben en waar het beter kan.

 

Daarnaast kan je met onze maatwerk-oplossings de klantenkaart laten koppelen aan de informatie die wij verzamelen. Op deze manier kan er bijvoorbeeld zelfs de favoriete muziek van een klant worden afgespeeld als deze de winkel binnen komt. Neem gerust contact met ons op met de wensen van uw bedrijf en we kijken hoe we u kunnen helpen.


Hoe integreer ik Socialspot met mijn huidige software?

Ik hoor je denken: ‘leuk die smart WiFi, maar het is vast moeilijk om Socialspot met mijn huidige software te integreren’. Niets is minder waar. Wij willen het zo makkelijk mogelijk voor je maken, net zo makkelijk als dat jij data verzamelt over je klanten. We zorgen voor de nodige integratie met jouw software als dit nodig is. Dit kunnen bijvoorbeeld koppelingen zijn met de CRM software, nieuwsbriefsystemen of de klantenkaart-software van je bedrijf.

Meer weten? Kijk op deze pagina voor meer informatie en om contact met ons op te nemen.

Interesse in een gratis demo om je zaak te laten groeien?

Tijdens deze demo laat ik je het volgende zien:

  • Hoe je een groter klantenbestand opbouwt met terugkerende klanten

  • Hoe je meer inzicht krijgt in jouw klanten en je meer online visibiliteit creëert

  • Hoe je gerichte marketingacties kan opzetten via Smart WiFi

Demo aanvragen Blog
Bezig met versturen

Laat een reactie achter